A Prónay-kastély otthont ad élete legfontosabb eseményeinek, hiszen változatos és varázslatos helyszíneivel több, mint egy exkluzív esküvői helyszín.

Tájékoztató ajánlatunkat, valamint javaslatainkat, hogy a létszám függvényében miként tehető emlékezetessé esküvőjük, személyre szabott weboldalon küldjük el Önöknek. Az ajánlatadáshoz szükséges legfontosabb adatok: a házasulandók keresztnevei, tervezett dátum és létszám küldése.

Következő nyílt napunkra 2018. november 17-én 10-16 óráig kerül sor.

A részvétel regisztrációhoz kötött.

Helyszínbejárások a kastélyban, kreatív dekorációs megoldások, széktípusok, Herendi étkészlet és Herendi mintás ruhaköltemények.
Látogassanak el nyílt napunkra és gyűjtsenek ötleteket esküvőjükhöz!

Várjuk szeretettel!

Tömösvári Szilvia

kastélyigazgató

Ajánlati oldal

Tájékoztató ajánlatunkat ezen a weboldalon keresztül ismerhetik meg, és közben arról is információt kapnak, hogy a létszám függvényében miként tehető emlékezetessé esküvőjük a Prónay-kastélyban.

Amennyiben nem rendelkezik a belépéshez szükséges adatokkal, írjon a sales@pronaykastely.hu e-mail címre! Az ajánlatadáshoz szükséges legfontosabb adatok: a házasulandók keresztnevei, tervezett dátum és létszám.

Az ajánlatkéréssel hozzájárul, hogy hírlevelet küldhessünk az Ön e-mail címére, amennyiben nem szeretne tőlünk esküvői témában hírlevelet kapni, kérjük leiratkozási szándékát jelezze itt: sales@pronaykastely.hu

Köszönjük.

www.eskuvo.pronaykastely.hu

Az esküvőhelyszín

  • Kizárólagos használat a kastély egész területén
  • Vendégfogadás a Díszudvarban
  • Házasságkötés a kastély tavának kis szigetén
  • Esküvői vacsora 50 főig a kastélyban
  • 150 főig az új rendezvénytermünkben
  • Fotózás a természetben
  • Elegáns lakosztályok és szobák
  • Wellness szolgáltatások
  • és egy segítőkész csapat az esküvő megszervezéséhez

Esküvő a Prónay-kastélyban

www.pronaykastely.hu/eskuvo

Esküvőszervezés

A Prónay-kastély kivételes helyszíni adottságait ismerve és kihasználva, igény esetén teljes körűen megszervezzük esküvőjét, hogy a nagy nap gördülékeny legyen, és Önök felszabadulva ünnepelhessenek. A vendéglátástól kezdve, a helyszín berendezésén és dekorálásán át a vendégek elszállásolásának, szállításának megszervezéséig minden folyamatot koordinálunk.